The new.. Supermotard ! The Bluroc Tracker 125

Voor wie op zoek is naar een krachtige 125cc motorfiets met een modern design geïnspireerd op dirt-track, is de Bluroc Tracker iets voor jou.

U zult zijn dynamische kwaliteiten net zo waarderen als de levendigheid van zijn nieuwe vloeistofgekoelde motor.

Veilig en toegankelijk voor alle maten dankzij de lage zithoogte, is de Tracker ook in staat om authentieke rijsensaties te bieden.

Sinds zijn toetreding tot het BLUROC ARMY heeft Florian Bugs, onze stunter, hem nooit meer losgelaten, ook al rijdt hij meestal op veel grotere motoren! Hij demonstreert met zijn talent al het potentieel van deze Tracker waarvan de vermogen-gewichtsverhouding doet vergeten dat het een 125cc is!

NEWS

Alles wat je moet weten

Rider van de maand

Greg Gils

Greg Gilson, 36 jaar en geboren in Champagne-Ardenne (Fr.), heeft meer dan 20 jaar offroad-ervaring. Hij is een waar kampioen

Lezen »
Rider van de maand

Florian Bugs Stuntrider

Florian Caraminot, 35, beoefent al 20 jaar stunt rijden op scooters, dit op een zeer hoog niveau. Hij onderscheidt zich

Lezen »
Evenement

Wheels and Waves

Van 28 juni tot 3 juli hadden we het genoegen om deel te nemen aan de derde editie van Wheels

Lezen »
Vrijheid,
attitude,
stijl.

Onze waarden zijn vrij eenvoudig: we zijn “enfants terribles” met een diepe liefde voor alles wat met old school mechanica te maken heeft en die vooral plezier willen beleven, ongeacht de cilinderinhoud en vooral ongeacht onze leeftijd, beroep of geslacht.

Daarom stellen we het beste van onze creativiteit ten dienste van onze passie voor motorfietsen en hebben we al een aantal van de beste prijs-kwaliteit scramblers op de markt uitgebracht, zoals de Legend, de Hero of de Spirit.

BLUROC is niet zomaar zoals als enig ander merk vintage motorfietsen, we staan altijd te poppelen om iconische limited editions of stijlvolle kleuren te creëren. Het is een lifestyle (een manier om vogelvrij te zijn en waar je nooit spijt van krijgt).

Sluit je aan bij ons BLUROC-Army op de sociale netwerken!